FOTO Coperţi care au creat scandaluri majore

22 Aug

În mulţimea de reviste de la chioşcurile de ziare nu mai este de ajuns să ai o copertă „drăguţă“, ci una de-a dreptul şocantă, pentru a atrage privirile cititorilor. „Esquire“, „Time“ şi „Rolling Stone“ şi-au făcut o tradiţie în a scandaliza publicul cu imagini sângeroase sau cu substrat sexual.

În ediţia din luna august a revistei „Vogue” Italia pot fi văzute unele dintre cele mai dezgustătoare fotografii apărute într-o revistă de frumuseţe. Un fotomodel american a fost surprins într-un cadru ce pare afectat de dezastrul din Golful Mexic, atunci când acesta a fost invadat de milioane de tone de ţiţei.

Îmbrăcată în culori închise şi cu pielea pătată de o substanţă ce imită petrolul, tânăra pare să fie moartă sau în agonie. Este unul dintre cele mai impresionante cover-story-uri realizate de o revistă. Şocantele fotografii şi-au făcut treaba deja.

Publicaţiile din toată lumea au fost cu „ochii” pe punerea în scenă a scurgerii de petrol. Fotografiile extrem de expresive i-au făcut pe cititori să se întrebe dacă imaginile sunt evocative sau insensibile, potrivit site-ului huffingtonpost.com. Redactorul-şef al publicaţiei, Franca Sozzani, a declarat că mesajul imaginilor este „să fim mai atenţi cu natura”.

Citeşte mai departe

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: