Joi am respirat aer de biblioteca

23 oct.

De cand practic blogging-ul, sunt parca mai conectata la evenimentele care se mai petrec pe ici, pe colo. Asa am aflat, citind pe blogul Luciei, ca noua pitestenilor ni se pregateste ceva. Intrand intr-o asa-zisa corespondenta cu domnia sa, am primit invitatia virtuala de a participa la … ceea ce ni se pregateste la Biblioteca Judeteana „Dinicu Golescu”.

Mi-am zis, de ce nu, mai ales ca de peste jumatate de an nu mai respirasem aerul respectivei biblioteci.

Asa am ajuns sa ma duc, sa  vad si sa constat ca mi-a si placut ! Chiar nu regret ca am participat, pentru ca am dezlegat si misterul. Cand le-am vazut pe cele patru dame inarmate cu … carti, umor fin si schimburi de replici spumoase, am inteles, in ultimul ceas, ce ni se pregatise noua pitestenilor. Cu alte cuvinte, am participat la o lansare de carte, de fapt mai multe, daca ne gandim ca in … careu erau patru dame: Lucia Verona, Oana Stoica- Mujea, Ivona Boitan si Monica Ramirez.

Dar azi e sambata si „Careul de dame” fuse si se duse, dupa cum bine scria Geocer ! Si, inca ceva, Geocer nu le spune numai bine, ci le si fotografiaza bine.

Reclame

2 răspunsuri to “Joi am respirat aer de biblioteca”

  1. Geocer 23 octombrie 2010 la 12:39 pm #

    Gabriela, multumesc pentru aprecieri. Imi exprim si aici regretul in legatura cu faptul ca nu mi-a trecut prin cap sa ma pozez si eu cu cele 4 doamne din prezidiu. Bine, cu Oana mai am poze, dar cu celelalte nu stiu daca voi mai avea ocazia sa ma pozez.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Joi am respirat aer de biblioteca - Ziarul toateBlogurile.ro - 23 octombrie 2010

    […] Joi am respirat aer de biblioteca Sat Oct 23, 2010 9:36 am De cand practic blogging-ul, sunt parca mai conectata la evenimentele care se mai petrec pe ici, pe colo. Asa am aflat, citind pe blogul Luciei, ca noua pitestenilor ni se pregateste ceva. Intrand intr-o asa-zisa corespondenta cu domnia sa, am primit invitatia virtuala de a participa la … ceea ce ni se pregateste la Biblioteca […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: